Produkty pro cuppini italy (19)

EEURO 2,50 AL PZ      P ROSECCO  SPUMANTE  VALBOBBIADENE   DOCG  CA ERNESTO  CL 75

EEURO 2,50 AL PZ P ROSECCO SPUMANTE VALBOBBIADENE DOCG CA ERNESTO CL 75

CA' ERNESTO Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra dry je italské šumivé víno vysoké kvality, vyrobené v regionu Veneto. Se svou lahví o objemu 75 cl je ideální pro sdílení zvláštního okamžiku s přáteli a rodinou. Jeho extra dry chuť a značka DOCG zaručují rafinovaný a kvalitní nápoj. BALENÍ PO 6 1 KS = EURO 2,50 1 PALET 72 BALENÍ PO 6 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 30 PALET
ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% hrozny Cannonau, špičková kvalita)

KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% hrozny Cannonau, špičková kvalita)

Víno vysoké kvality získané pečlivým výběrem hroznů odrůdy Cannonau, převážně pocházejících z vinic starších 40 let, pěstovaných jako keř. Po pomalé fermentaci na slupkách, která probíhá v malých ocelových nádobách po dobu přibližně 20 dní, zraje v barikových sudech z francouzského dubu po dobu 24 měsíců. Následuje zrání v lahvi ležící na boku po dobu alespoň 8 měsíců. Skvělá granátově červená barva. Vůně je impozantní. Bohatá na aroma zralého červeného a černého drobného ovoce, náznaky višně a lékořice proložené bylinkami z oblasti Středomoří, jemnými a sladkými kořeními. V chuti je příjemně hřejivé, slané a kořeněné, to vše dokonale spojené minerálním spektrem. Jeho bohatá a sametová struktura je dobře vyvážená tříslovinovou komplexností a elegantní a dlouhotrvající perzistencí. Je to víno, které se skvěle hodí k nejexkluzivnějším a nejjemnějším požitkům. Perfektní k doprovodu sýrů s velkou strukturou a chutí nebo významných masových pokrmů.
PRIMITIVO IGP - PRIMITIVO IGP

PRIMITIVO IGP - PRIMITIVO IGP

Primitivo IGP Puglia z oblasti Taranto a Brindisi. Obsah alkoholu 13,00% Vol. Minimální objednávka 720 lahví po 75 cl. Celkový počet kartonů 60, každý s 12 lahvemi.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
PAPPARDELLE - VAJÍČKOVÉ PAPPARDELLE

PAPPARDELLE - VAJÍČKOVÉ PAPPARDELLE

Vaječné PAPPARDELLE
Tagliolini all'uovo

Tagliolini all'uovo

Tagliolini all'uovo rychlé vaření, tažené bronzem, 100% italská pšenice, čerstvá italská vejce.
Paccheri

Paccheri

Paccheri trafilati al bronzo a pomalu sušené, 100% italská pšenice a bez přidaných konzervantů
Violetta - Prací Esence

Violetta - Prací Esence

Každá kapka Koncentrované Esence Fialka je navržena tak, aby provoněla celé prádlo. Symbol jara je mateřská esence krásného ročního období. Její vůně uvolňuje na oděvech vášnivou a intenzivní vůni, její květinová nota převažuje a dlouho přetrvává. Tekutina, kterou je třeba přidat k aviváži při ručním praní nebo do pračky během posledního máchání. Vůně Prádla Fialka neobsahuje parabeny a je bez niklu.
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Z exkluzivního receptu vzniká u Delfino Battista pravé hříšné potěšení. Jsou vybírány nejlepší filety ančoviček, které jsou omotány kolem kapary a baleny jeden po druhém, pouze s přídavkem extra panenského olivového oleje.
CAPRESE

CAPRESE

Pasterizovaná vaječná směs, čisté čokoládové kousky, syrové mandle, cukr, máslo, tuky a rostlinné oleje, mandlová mouka, kakao 22/24%, pečení.
Attimo 100 Ml

Attimo 100 Ml

Likér na bázi kaštanů Balení po 24 lahvích 100 ml 17% obj. Ref:0501273 EAN:8034125102051
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Odborně zpracováno téměř v čistotě odrůdy Bovale Sardo (místně známé jako Muristellu), autochtonní odrůdy, která je věrně ztvárněna v tomto víně. Výsledkem je pomalá fermentace v malých ocelových nádržích a dlouhá zralost v malých sudech z francouzského dubu po dobu 3 let, následovaná ročním a trochu delším zráním v ležaté lahvi. Barva je neproniknutelná rubínově červená s fialovými odstíny, v nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí. Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa. Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Vaječné tagliatelle

Vaječné tagliatelle

Tagliatelle all'uovo, vyrobené z čerstvých vajec lisovaných na bronz, 100% italská pšenice - 100% vyrobeno v Itálii
BUFALA

BUFALA

Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Salát z Alici

Salát z Alici

Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.